Home » Photo album » Unikatni nakit od Ul-chic Design » Mindjuse » Mindjuse "Ornamental tunes".

Mindjuse "Ornamental tunes".

Mindjuse "Ornamental tunes".
Hovlit crveni,crni oniks, tibetansko srebro/metal.
Rucni rad.Unikat.
UD Ul-chic Design.
Cena 450 din.
Ako želite da poručite, popunite kontakt podatke


_______________________
HOVLIT je kamen znanja, sećanja i napredovanja.
Primena: Hovlit ohrabruje strpljenje, mudru akciju i pozitivno emocionalno izražavanje. Pomaže u ostvarivanju ambicija, eliminiše neodlučnost, donosi snagu i takt. Hovlit u plavoj boji donosi sećanje i uvid iz snova, kada je obojen u boju tirkiza donosi zaštitu, a kada je obojen u ružičasto budi nežnost. Hovlit se koristi za ravnotežu kalcijuma u organizmu, u tretmanu zuba, noktiju i koštane strukture. Odvodi višak vode iz tela, poboljšava kvalitet kože, normalizuje rad želudačne kiseline.
Održavanje:Čisti se pod mlazom mlake tekuće vode,a energiju regeneriše položen u posudi sa komadićima Gorskog kristala.

CRNI ONIKS. U antička vemena crni oniks bio je simbol hrabrosti. Osim toga, vjerovalo se da može da upije tugu osobe koja ga nosi.
Ovaj kamen je dobar za bilo koji problem sa ušima, naročito sa unutrašnjim uhom, ravnotežom i motoričkim mehanizmima tijela, za zdravlje mekanog tkiva i za stopala. Odličan je za borbu protiv emisije hemijskih i drugih zagađenja.
Ovo je vrlo koristan kamen za osobe koje imaju problem sa koncentracijom. Neiscrpan je izvor životne energije i optimizma.
Primjena crnog oniksa: umanjuje brige, smanjuje strah, regeneriše ćelije i obnavlja ih, formira ćelije. Jača fizičku snagu, aktivira tijelo, pomaže kod iscrpljenosti i malaksalosti kao i opšte slabosti organizma, jača životnu snagu i energiju i izdržljivost organizma. Poboljšava koncentraciju, jača zube, čisti kožu, kožne infekcije, poboljšava cirkulaciju.
Ako se nosi kao komad nakita koji je napravljen od crnog oniksa, (pri koži) ovaj kamen jača ličnu duhovnu energiju. Pomaže kod vraćanja osjećanja mira i sreće.
Održavanje kamena : Oniks se čisti dva puta mjesečno pod mlazom tekuće vode oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa gorskim kristalom, (potrebno je ostaviti preko noći). Astrološki znaci koji bi obavezno trebalo da nose ovaj kamen su: Jarac, Lav i Vodolija.
In real size 720x960 / 76.4Kb
266 0

Added 15.06.2016 ul-chik

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]