Home » Photo album » Unikatni nakit od Ul-chic Design » Mindjuse » Mindjuse "Red pixie dance".

Mindjuse "Red pixie dance".

Mindjuse "Red pixie dance".
Hematit, ceske brusene perle, tibetansko srebro/metal.
Rucni rad.Unikat.
UD Ul-chic Design.
Cena 600 din.
Ako želite da poručite, popunite kontakt podatke


HEMATIT leci probleme sa cirkulacijom, poput Rejnove bolesti i stanja poput anemije.Pomaze bubrezima u prociscavanju krvi i regenerise tkivo.Hematit stimulise apsorpciju gvozdja i stvaranje eritrocita.Leci grceve u nogama, anksioznost i nesanicu, pomaze kod ravnjanja kicme i kod fraktura.
Dovodi u harmoniju um telo i duh.Kada se koristi tokom vantelesnih putovanja, stiti dusu i prizemljuje je nazad u telo.Ovaj kamen ima snazan jang element i uskladjuje meredijane, otklanjajuci neuravnotezenost jina.Rasprsuje negativnost i sprecava da negativna energija udje u auru, vracajuci mir i harmoniju u telo.
Kazu da je hematit koristan za situacije u vezi sa zakonom.
Psiholoski, hematit je jak.Podstice stidljive zene, podstice samouverenost i sposobnost prezivljavanja, pojacava snagu volje i dalje samopouzdanje.Ovaj kamen otklanja ogranicenja koja ste sami sebi postavili i podstice ekspanziju.Koristan je za prevazilazenje kompulzija i bolesti zavisnosti.Hematit usmerava paznju na strasti koje upravljaju zivotom.Utice na prezderavanje, pusenje, svaki oblik preteranog zadovoljavanja.Hematit vam pomaze da se pomirite sa greskama i da ih radije prihvatite kao iskustva iz kojih ste nesto naucili, nego kao katastrofe.
Mentalno, hematit stimulise koncentraciju i usresredjenje.Poboljsava pamcenje i originalnu misao.Skrece paznju uma na potrebe osnovne za opstanak i pomaze vam da resite probleme svake vrste.Ovo je kamen koristan za izucavanje matematickih i tehnickih predmeta.
Fizicki , hematit ima jaku vezu sa krvlju.Obnavlja, jaca i regulise snabdevanje krvlju.Moze da izvuce visak toplote iz tela.
In real size 720x960 / 110.4Kb
235 0

Added 15.06.2016 ul-chik

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]