Home » Photo album » Unikatni nakit od Ul-chic Design » Narukvice » Narukvica "Blue night".

Narukvica "Blue night".

Narukvica "Blue night".
Lapis lazuli, crni oniks, kasaste perle PRECIOSA, tibetansko srebro/metal.
Moze se dodati lancic-produzetak.
Unikatni nakit Ul-chic Design.
Cena 1000.
Ako želite da poručite, popunite kontakt podatke


LAPIS LAZULI. - Privlaći istinitu ljubav. Kada se nosi na ruci, lapis lazuli poboljšava cirkulaciju, rasteruje melanholiju i poboljšava san. On takođe jača sposobnost koncentracije. Stavljen na bolno mesto, pomoći će da se smanji bol i pritisak. On pojačava aktivnost štitne žlezde, poboljšava fizičku snagu, pomaže u trudnoći i blagotvorno deluje na san. Lapis lazuli je kamen iskrenosti. Pomaže da se život promeni na bolje, podstiče nova interesovanja, jača prava prijateljstva i donosi sreću u ljubavi. Oslobodi od uznemirenosti i bolnih uspomena.
CRNI ONIKS. - U antička vemena crni oniks bio je simbol hrabrosti. Osim toga, vjerovalo se da može da upije tugu osobe koja ga nosi.
Ovaj kamen je dobar za bilo koji problem sa ušima, naročito sa unutrašnjim uhom, ravnotežom i motoričkim mehanizmima tijela, za zdravlje mekanog tkiva i za stopala. Odličan je za borbu protiv emisije hemijskih i drugih zagađenja.
Ovo je vrlo koristan kamen za osobe koje imaju problem sa koncentracijom. Neiscrpan je izvor životne energije i optimizma.
Primjena crnog oniksa: umanjuje brige, smanjuje strah, regeneriše ćelije i obnavlja ih, formira ćelije. Jača fizičku snagu, aktivira tijelo, pomaže kod iscrpljenosti i malaksalosti kao i opšte slabosti organizma, jača životnu snagu i energiju i izdržljivost organizma. Poboljšava koncentraciju, jača zube, čisti kožu, kožne infekcije, poboljšava cirkulaciju.
Ako se nosi kao komad nakita koji je napravljen od crnog oniksa, (pri koži) ovaj kamen jača ličnu duhovnu energiju. Pomaže kod vraćanja osjećanja mira i sreće.
Održavanje kamena : Oniks se čisti dva puta mjesečno pod mlazom tekuće vode oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa gorskim kristalom, (potrebno je ostaviti preko noći). Astrološki znaci koji bi obavezno trebalo da nose ovaj kamen su: Jarac, Lav i Vodolija.
In real size 960x720 / 114.7Kb
273 0

Added 15.06.2016 ul-chik

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]