Home » Photo album » Unikatni nakit od Ul-chic Design » Narukvice » New Ul-chic Design Colection -5

New Ul-chic Design Colection -5

New Ul-chic Design Colection -5
Materijal: ceske perle, tibetansko srebro/metal, oniks (poludrago kamenje).
Cena: 800 din
Ako želite da poručite, popunite kontakt podatke


CRNI ONIKS. - U antička vemena crni oniks bio je simbol hrabrosti. Osim toga, vjerovalo se da može da upije tugu osobe koja ga nosi.
Ovaj kamen je dobar za bilo koji problem sa ušima, naročito sa unutrašnjim uhom, ravnotežom i motoričkim mehanizmima tijela, za zdravlje mekanog tkiva i za stopala. Odličan je za borbu protiv emisije hemijskih i drugih zagađenja.
Ovo je vrlo koristan kamen za osobe koje imaju problem sa koncentracijom. Neiscrpan je izvor životne energije i optimizma.
Primjena crnog oniksa: umanjuje brige, smanjuje strah, regeneriše ćelije i obnavlja ih, formira ćelije. Jača fizičku snagu, aktivira tijelo, pomaže kod iscrpljenosti i malaksalosti kao i opšte slabosti organizma, jača životnu snagu i energiju i izdržljivost organizma. Poboljšava koncentraciju, jača zube, čisti kožu, kožne infekcije, poboljšava cirkulaciju.
Ako se nosi kao komad nakita koji je napravljen od crnog oniksa, (pri koži) ovaj kamen jača ličnu duhovnu energiju. Pomaže kod vraćanja osjećanja mira i sreće.
Održavanje kamena : Oniks se čisti dva puta mjesečno pod mlazom tekuće vode oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa gorskim kristalom, (potrebno je ostaviti preko noći). Astrološki znaci koji bi obavezno trebalo da nose ovaj kamen su: Jarac, Lav i Vodolija.
In real size 1600x1200 / 173.0Kb
437 0

Added 04.12.2014 ul-chik

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Log In ]